Studentboende

Cenva har stor kunskap och lång erfarenhet av att projektera och installera centraldammsugare i studentbostäder. SGS Studentbostäder i Göteborg är en kund som genom åren har fått centraldammsugarsystem installerade i merparten av alla sina boenden.

Det som är SGS huvudsakliga skäl till att använda CD-system i sina boenden är att man vinner ett extra förvaringsskåp i studentlägenheterna där naturligtvis varje utrymme är viktigt att utnyttja.

Slangar och städutrustningar förvaras i speciella utrymmen i korridorerna. Valet att använda sig av CD-system minskar även slitage på inredning som uppkommer vid användning av vanliga dammsugare. Förutom detta blir det en bättre inomhusmiljö för studenterna.

Några avslutade projekt inom studentboenden

SGS Studentbostäder Göteborg
Referensblad SGS Studentboende

SGS Fridhemsgatan 
Referensblad SGS Fridhemsgatan

SGS Smedjan
Referensblad SGS Smedjan

Fogdevreten Forskarbostäder
Referensblad Fogdevreten

SGA Opaltorget
Referensblad SGS Opaltorget

SGS Sven Brolids väg
Referensblad SGS Sven Brolids väg

Offertförfrågan och kontakt

Kontakta oss idag!

Cenva erbjuder kompetent hjälp till byggherrar, konsulter och arkitekter med projekteringen redan i tidigt skede, gärna redan vid uppstart. Du får hjälp hela vägen från projektering till färdig installation.

Vi deltar i samordningen med andra entreprenader för ett kostnadseffektivt och optimerat system. Ritningar i CAD-utförande kan ingå i projektet.

Installationer sker med beprövade system och vi har ett väl utbyggt servicenät och en bas av kunniga servicetekniker.

Idag kan vi på Cenva erbjuda upp till 25 års garanti på centraldammsugare och centraldammsugarsystem.