Cenva Basic 4 kW

Cenva Basic 4kW dammsugaren är en nyutvecklad, enkel och användarvänlig maskin. Svårslagen kostnadsmässigt vid jämförelse med övriga 1-fas eller 3-fas maskiner på den svenska marknaden.

Maskinen har fjärrstart, ett stort koniskt 3m³ polyesterfilter, manuell filterrengöring. Den är utrymmes effektiv vad gäller sin storlek för att även kunna passa i små utrymmen. En perfekt lösning för mindre system med 1-2 samtidiga användare. Passar bra att använda i olika industriapplikationer, bilrekondföretag, målerier, LSS-boenden, skolor samt i mindre hotell eller motsvarande. Maskinen är även mycket lämplig som ersättning för äldre 1-fas dammsugare i kommersiell användning

TEKNISK DATA:

Vikt 76kg
Mått BxLxH 52x42x177cm
Ljudnivå 69dB (utan extern ljuddämpare) (Möjlig att utrusta med ett kombinerat HEPA-filter / ljuddämpare, i det fall man inte har möjlighet att leda ut frånluften via ventil.)
Spänning 230V eller 400V 3-fas (0 behövs)
Säkring 16A
Motoreffekt 4kW, IE3 klassad 3-fas motor
Maximalt luftflöde 420 m³/h
Maximalt undertryck -280mbar
Antal användare 1-2st (med 32mm slang)

Cenva Basic, perfekt centraldammsugare till mindre industri

Offertförfrågan och kontakt

Kontakta oss idag!

Cenva erbjuder kompetent hjälp till byggherrar, konsulter och arkitekter med projekteringen redan i tidigt skede, gärna redan vid uppstart. Du får hjälp hela vägen från projektering till färdig installation.

Vi deltar i samordningen med andra entreprenader för ett kostnadseffektivt och optimerat system. Ritningar i CAD-utförande kan ingå i projektet.

Installationer sker med beprövade system och vi har ett väl utbyggt servicenät och en bas av kunniga servicetekniker.

Idag kan vi på Cenva erbjuda upp till 25 års garanti på centraldammsugare och centraldammsugarsystem.