Cenva®Flex

Om Cenva®Flex


CENVA®FLEX ger så mycket som upp till 80% reducering av energiförbrukningen, vilket ger en märkbar ekonomisk besparing. Sett till kilowattimmar så innebär denna energiförbrukning en minskad förbrukning på mellan 250 000–300 000 kWh under ett systems livscykel som är ca 30 000 timmar. CENVA FLEX är en minst sagt tillfredsställande lösning i alla de projekt som certifieras enligt exempelvis LEED, BREEAM, Green Building med flera.

CENVA®FLEX optimerar sugkraft och energiförbrukning efter antalet användare i systemet

CENVA®FLEX är ett svenskutvecklat centraldammsugarsystem för krävande offentliga miljöer. Med sin unika teknik sätter CENVA®FLEX en ny standard på marknaden beträffande driftskostnad och miljöpåverkan genom kraftigt reducerad strömförbrukning. Med denna teknik förväntas energiförbrukningen minska med mellan 60-80% jämfört med tidigare lösningar!

De nya specialdesignade pumpenheterna är också de mest effektiva på marknaden när det gäller prestanda per kW då de är tillverkade efter den IE3-norm som gäller från och med 2018.

Att centraldammsugare även minskar städbehovet, har bäst arbetsergonomi och ger ett bättre inomhusklimat behöver vi väl knappast berätta?

Cenva Flex 12 -23

Centralsugsystem Cenva Flex

Offertförfrågan och kontakt

    Du får hjälp hela vägen

    Cenva erbjuder kompetent hjälp till byggherrar, konsulter och arkitekter med projekteringen redan i tidigt skede, gärna redan vid uppstart. Du får hjälp hela vägen från projektering till färdig installation.

    Vi deltar i samordningen med andra entreprenader för ett kostnadseffektivt och optimerat system. Ritningar i CAD-utförande kan ingå i projektet.

    Installationer sker med beprövade system och vi har ett väl utbyggt servicenät och en bas av kunniga servicetekniker.

    Idag kan vi på Cenva erbjuda upp till 25 års garanti på centraldammsugare och centraldammsugarsystem.