Centraldammsugare lantbruk

Förenkla städjobbet med centraldammsugare. Vårt centralsugsystem gör så att jobbet blir effektivare, snabbare och bättre gjort – Spar tid!

Ibland känns det som att tiden inte räcker till – samtidigt är rent på gården en absolut nödvändighet.

Vi har en enkel lösning – Centralsugsystem i olika former och modeller som ger dig en enklare och snabbare städning och på köpet en dammfriare luftmiljö. Töm elevatorgropen på en kort stund. Städa maskiner, djurstallar och i verkstaden. Med våra Centralsugsystem spar du tid, pengar och ryggar!

Vad gäller CD-system för lantbruk har vi räknat från starten inom Canvac varit med och levererat mer än 1 000 centraldammsugarsystem till spannmålssilo runt om i landet. Siloleverantörer som Tornum, Antti och Akron använder våra system och i de flesta fallen installeras ett system redan vid byggnation av silon. Lantbrukare ser fördelar med en bättre arbetsmiljö, renare luft att andas, högre och säkrare kvalitet på spannmålsprodukterna.

Frigör arbetstid genom effektivare städredskap. Mindre damm och mögelspridning samt bättre arbetsmiljö på köpet!

Kontakta oss för ytterligare information om centralsugsystem och centraldammsugare för lantbruk.

NYHET!

Cevac CE-930 
En mobil dammsugare för krävande miljöer. 

Läs mer

NYHET!

Cevac ME-2800
En robust mobil dammsugare för industri. 

Läs mer 

Offertförfrågan och kontakt

Kontakta oss idag!

Cenva erbjuder kompetent hjälp till byggherrar, konsulter och arkitekter med projekteringen redan i tidigt skede, gärna redan vid uppstart. Du får hjälp hela vägen från projektering till färdig installation.

Vi deltar i samordningen med andra entreprenader för ett kostnadseffektivt och optimerat system. Ritningar i CAD-utförande kan ingå i projektet.

Installationer sker med beprövade system och vi har ett väl utbyggt servicenät och en bas av kunniga servicetekniker.

Idag kan vi på Cenva erbjuda upp till 25 års garanti på centraldammsugare och centraldammsugarsystem.