SGS Opaltorget

Cenva AB installerar just nu ett centraldammsugarsystem i studentlägenheterna som byggs vid Opaltorget i Tynnered åt Installationsbolaget i Göteborg och Brixly. Här har vi valt att installera vår populära Cenva Flex 12 maskin som är en energismart maskin som kan spara upp till 80% av energiförbrukningen jämfört med en 13kW traditionell maskin. När huset är klart kan SGS Studentbostäders glada studenter dammsuga sina lägenheter med Cenvas centraldammsugare.

Projektet startade hösten 2021

Projektet avslutas hösten 2022

SGS Sven Brolids Väg

Cenva AB installerar just nu ett centraldammsugarsystem åt Skanska som bygger 6st nya hus på Sven Brolids väg till SGS Studentbostäder i Göteborg. Här har vi valt att installera vår populära Cenva Flex 12 maskin som är en energismart maskin som kan spara upp till 80% av energiförbrukningen jämfört med en 13kW traditionell maskin. När alla husen är klara kan glada studenter dammsuga sina lägenheter med Cenvas centraldammsugare.

Projektet startade våren 2020

Projektet avslutas hösten 2022

SGS sven-brolids-väg

Ullared Hotell 2

Cenva AB installerar just nu ett centraldammsugarsystem i Ullareds hotell 2. Här har vi valt att installera vår populära Cenva Flex 12 maskin som är en energismart maskin som kan spara upp till 80% av energiförbrukningen jämfört med en 13kW traditionell maskin. När hotellet är klart kommer det att finnas 154 nya rum för shoppingsugna gäster.

Projektet startade hösten 2021

Projektet avslutas hösten 2022

SGS Studentbostäder i Göteborg

Läs mer om vår lösning hos SGS studentbostäder i Göteborg här.

Frökindsgården i Kinnarp

Just nu färdigställer vi installationen av centraldammsugarsystem åt Asplunds Bygg som renoverar Frökindsgården i Kinnarp.

Start: Hösten 2021

Färdigt: Våren 2022